Nieuws

13 oktober 2022
Groen en duurzaam bandenbeheer

Koopman Logistics Group B.V. heeft uit de handen van Mark Oude Elferink, regionaal sales manager van Euromaster Nederland, het duurzaamheidscertificaat Groen en Duurzaam Bandenbeheer ontvangen.

Lees meer
22 februari 2022
De groenste truck van Koopman

'Met trots kunnen wij zeggen dat wij met een volledig elektrische truck rijden!’ Vanaf begin dit jaar rijdt Koopman met de eerste MAN eTGM die in Nederland in het distributiewerk ingezet gaat worden. De elektrische bakwagen wordt ingezet voor distributie van onderdelen en accessoires van verschillende automerken.

Lees meer
06 januari 2022
'Klant eerst' wordt beloond

Op basis van het onderzoek van het Amsterdam Centre for Business Innovation naar de 1000 beste dienstverleners van Nederland, staat Koopman op de 3e plaats staat genoteerd in de categorie ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector Goederenvervoer’ in de publicatie van de Management Team 1000 2021.

Lees meer
21 december 2021
Never let a good crisis go to waste

De automotive-industrie is volop in beweging. Te midden van deze dynamiek staat Koopman, door hun innovatieve ondernemerschap, klaar om in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt.

Lees meer
27 september 2021
Sociaal ondernemen

Bij Koopman draait het om mensen. "Zonder onze medewerkers bestaat er immers geen bloeiend familiebedrijf". Daarin is het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan, elkaar te stimuleren en er het beste uit te halen.

Lees meer
27 september 2021
VABKoopman Genk operationeel

Vanaf begin 2021 zijn de krachten van VAB en Koopman gebundeld om een totaaloplossing te bieden voor remarketing. Na hard werken is per 1 oktober 2021 is de compound van VABKoopman in Genk operationeel!

Lees meer
24 september 2021
Samenwerking Photo-Motion en Koopman

Samenwerking met Photo-Motion levert een extra impuls voor de remarketing services van Koopman.

Lees meer
10 juni 2021
Meters maken met MVO

Duurzaamheid gaat voor Koopman over een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. "Als familiebedrijf voelen wij de plicht om goed te zorgen voor onze mensen, onze klanten en de wereld om ons heen. "

Lees meer
18 maart 2021
Koopman Car Terminal: Veel meer dan auto-opslag

Veel meer dan alleen auto-opslag bij Koopman Car Terminal. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto’s komen binnen op de terminal in de Amsterdamse haven.

Lees meer