Nieuws

05 juli 2023
Wij vieren feest!

Op vijf juli 1923 startte Siebe Koopman zijn eenmansbedrijf in Briltil. Een eeuw later is het bedrijf uitgegroeid naar een succesvol en bloeiend internationaal logistiek familiebedrijf met meer dan duizend werknemers en honderden vrachtwagens. De vierde generatie Koopman is dankbaar dat ze deze mijlpaal met hun relaties, leveranciers en medewerkers kunnen vieren.

Lees meer
30 juni 2023
Koopman neemt De Haan Autotransport over

Met ingang op 1 juli 2023 neemt Koopman Logistics Group B.V. de aandelen van De Haan Autotransport B.V. uit Bleiswijk over. Alle medewerkers van De Haan Autotransport B.V. blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten in Bleiswijk zal voortzetten. De Haan Autotransport B.V. heeft haar focus op het vervoeren van gebruikte voertuigen in Nederland.

Lees meer
13 oktober 2022
Groen en duurzaam bandenbeheer

Koopman Logistics Group B.V. heeft uit de handen van Mark Oude Elferink, regionaal sales manager van Euromaster Nederland, het duurzaamheidscertificaat Groen en Duurzaam Bandenbeheer ontvangen.

Lees meer
22 februari 2022
De groenste truck van Koopman

'Met trots kunnen wij zeggen dat wij met een volledig elektrische truck rijden!’ Vanaf begin dit jaar rijdt Koopman met de eerste MAN eTGM die in Nederland in het distributiewerk ingezet gaat worden. De elektrische bakwagen wordt ingezet voor distributie van onderdelen en accessoires van verschillende automerken.

Lees meer
06 januari 2022
'Klant eerst' wordt beloond

Op basis van het onderzoek van het Amsterdam Centre for Business Innovation naar de 1000 beste dienstverleners van Nederland, staat Koopman op de 3e plaats staat genoteerd in de categorie ‘Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector Goederenvervoer’ in de publicatie van de Management Team 1000 2021.

Lees meer
21 december 2021
Never let a good crisis go to waste

De automotive-industrie is volop in beweging. Te midden van deze dynamiek staat Koopman, door hun innovatieve ondernemerschap, klaar om in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt.

Lees meer
27 september 2021
VABKoopman Genk operationeel

Vanaf begin 2021 zijn de krachten van VAB en Koopman gebundeld om een totaaloplossing te bieden voor remarketing. Na hard werken is per 1 oktober 2021 is de compound van VABKoopman in Genk operationeel!

Lees meer
10 juni 2021
Meters maken met MVO

Duurzaamheid gaat voor Koopman over een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. "Als familiebedrijf voelen wij de plicht om goed te zorgen voor onze mensen, onze klanten en de wereld om ons heen. "

Lees meer
18 maart 2021
Koopman Car Terminal: Veel meer dan auto-opslag

Veel meer dan alleen auto-opslag bij Koopman Car Terminal. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto’s komen binnen op de terminal in de Amsterdamse haven.

Lees meer